William Sterchi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Kierownik (gościnnie)
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Kierownik (gościnnie)
7.2
Szalone serce
Crazy Heart
2009 Kierownik (gościnnie)
8.8 2008 Kierownik (gościnnie)
7.9 2008 Kierownik (gościnnie)
8.1
Rączy Wildfire
Wildfire
2005 Kierownik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Sterchi filmy William Sterchi najlepsze filmy William Sterchi zdjęcia William Sterchi galeria William Sterchi biografia William Sterchi nominacje William Sterchi nagrody i wyróżnienia William Sterchi filmografia William Sterchi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.