William Stanford Davis
Data urodzenia: 1951-08-07
Miejsce urodzenia: St. Louis, Missouri, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Conrad (gościnnie)
7.4 2011 Mechanik (gościnnie)
8.3 2011 Conrad (gościnnie)
0.0 2010 Mechanik (gościnnie)
5.0 2009 Mechanik (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Mechanik (gościnnie)
6.0 2006 Mechanik (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Floyd Barber (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Mechanik (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Mechanik (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Mechanik (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Mechanik (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Mechanik (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Mechanik (gościnnie)
7.6 1999 Mechanik (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Mechanik (gościnnie)
6.5 1998 Mechanik (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mechanik (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Mechanik (gościnnie)
7.6 1993 Mechanik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Stanford Davis filmy William Stanford Davis najlepsze filmy William Stanford Davis zdjęcia William Stanford Davis galeria William Stanford Davis biografia William Stanford Davis nominacje William Stanford Davis nagrody i wyróżnienia William Stanford Davis filmografia William Stanford Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.