William Shatner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.0
Legendy Kung Fu (1993)
Kung Fu: The Legend Continues
6.6
Star Trek V: Ostateczna granica (1989)
Star Trek V: The Final Frontier

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 2007 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Mars Ujarzmiony
Mars Rising
2007 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Bob - swój chłop
Bob Patterson
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.0 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Star Trek VI: Wojna o pokój
Star Trek VI: The Undiscovered Country
1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Star Trek V: Ostateczna granica
Star Trek V: The Final Frontier
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Star Trek
Star Trek: The Motion Picture
1979 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3
Jak zdobywano Dziki Zachód
How the West Was Won
1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5 1975 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1971 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1970 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1966 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1966 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1965 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1965 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.4 1965 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1964 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1964 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1962 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5 1956 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.6 1956 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1955 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1954 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1954 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.8 1954 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1951 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1948 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1947 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Shatner filmy William Shatner najlepsze filmy William Shatner zdjęcia William Shatner galeria William Shatner biografia William Shatner nominacje William Shatner nagrody i wyróżnienia William Shatner filmografia William Shatner aktor William Shatner reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.