William Sadler
Data urodzenia: 1950-04-13
Miejsce urodzenia: Buffalo, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Marni Joan Bakst (od 1977), córka Sadler Colley (ur. 17.02.1986)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2012 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2012 Doktor Sumner (gościnnie)
10.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
10.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Sumner (gościnnie)
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 Podpułkownik Lewis "Chesty" Puller
9.3 2009 Doktor Sumner (gościnnie)
6.5 2009 Doktor Sumner (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Brett Gelles (gościnnie)
7.8 2008 Doktor Sumner (gościnnie)
8.0
Podróżnik
Traveler
2007 Doktor Sumner (gościnnie)
8.3 2007 Doktor Sumner (gościnnie)
5.8
Mgła
Mist, The
2007 Doktor Sumner (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Doktor Sumner (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Doktor Sumner (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Doktor Sumner (gościnnie)
7.5 2005 Doktor Sumner (gościnnie)
6.9
Magia Niagary
Wonderfalls
2004 Doktor Sumner (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Doktor Sumner (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Doktor Sumner (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Red Cooper (gościnnie)
8.7
Zielona mila
Green Mile, The
1999 Doktor Sumner (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Doktor Sumner (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Doktor Sumner (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Doktor Sumner (gościnnie)
7.0 1995 Doktor Sumner (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Doktor Sumner (gościnnie)
6.4 1993 Doktor Sumner (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Doktor Sumner (gościnnie)
6.8 1992 Doktor Sumner (gościnnie)
7.7
W matni
Rush
1991 Doktor Sumner (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Doktor Sumner (gościnnie)
6.4
Życie na gorąco
Hot Spot, The
1990 Doktor Sumner (gościnnie)
10.0 1989 Doktor Sumner (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Doktor Sumner (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Doktor Sumner (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Doktor Sumner (gościnnie)
7.2 1988 Doktor Sumner (gościnnie)
7.2
Projekt X
Project X
1987 Doktor Sumner (gościnnie)
7.0 1987 Doktor Sumner (gościnnie)
5.8
Nie do taktu
Off Beat
1986 Doktor Sumner (gościnnie)
6.4 1985 Doktor Sumner (gościnnie)
8.6 1982 Doktor Sumner (gościnnie)
7.1 1982 Doktor Sumner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Sadler filmy William Sadler najlepsze filmy William Sadler zdjęcia William Sadler galeria William Sadler biografia William Sadler nominacje William Sadler nagrody i wyróżnienia William Sadler filmografia William Sadler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.