William R. Moses
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Phil Kohner (gościnnie)
5.0 2009 Phil Kohner (gościnnie)
7.7 2009 Blake Wilder (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Archie Sr. (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Phil Kohner (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Arthur Bilbrey (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Cliff Sturges (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Phil Kohner (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Phil Kohner (gościnnie)
7.3 2002 Dennis Lambert (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Phil Kohner (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Phil Kohner (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Phil Kohner (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Phil Kohner (gościnnie)
8.0
Droga do sławy
Fame L.A.
1997 Phil Kohner (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Phil Kohner (gościnnie)
9.0 1995 Phil Kohner (gościnnie)
7.0 1995 Phil Kohner (gościnnie)
6.7 1992 Phil Kohner (gościnnie)
6.3 1988 Phil Kohner (gościnnie)
5.5 1984 Phil Kohner (gościnnie)
7.5
Wybór
Choices
1981 Phil Kohner (gościnnie)
6.8 1981 Phil Kohner (gościnnie)
7.2 1978 Phil Kohner (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Phil Kohner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William R. Moses filmy William R. Moses najlepsze filmy William R. Moses zdjęcia William R. Moses galeria William R. Moses biografia William R. Moses nominacje William R. Moses nagrody i wyróżnienia William R. Moses filmografia William R. Moses aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.