William Prince
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1989 (gościnnie)
4.5 1988 (gościnnie)
6.3 1986 Garland Frazier (1988) (gościnnie)
10.0 1984 Ojciec chrzestny (gościnnie)
8.3 1983 Jason McMasters Sr (gościnnie)
6.9 1982 Reverend Hollis
8.3 1982 Sal Di Angelo (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 (gościnnie)
8.2 1981 Sloan (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dr Victor Miller (gościnnie)
6.6 1980 Edgar Lipton
8.2 1980 Norman Bensinger / Ken Blake (gościnnie)
0.0 1979 Pan Milestone (gościnnie)
6.2 1979 Dr Jerome Wilkes (gościnnie)
10.0 1978 Rutherford (gościnnie)
10.0 1978 Jason Cook
5.7 1978 Alex Garrett (1986)
6.8
Wyzwanie
Gauntlet, The
1977 Blakelock
9.5 1977 Robert Wheeler
10.0 1977 sędzia Miles Kendrick
7.0 1976 Jay Regan
7.1 1976 Gubernator Dan Kanen (gościnnie)
10.0 1975 Dr Kenneth Maynard (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 James Marshall Gunther (gościnnie)
6.8 1974 Arnold Newcomb (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Pan Amos L. Broxton (gościnnie)
7.3 1973 Prezes Baker (gościnnie)
0.0 1970 Russell Barry (1970-1971)
7.0 1966 Carl (gościnnie)
10.0 1958 Dr Jerry Malone (1958-1959)
0.0 1954 Bert Jefferson (gościnnie)
7.5 1954 Richard Adams (1955-1956)
10.0 1953 Orville Wright (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
9.0 1951 (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
6.0 1949 (gościnnie)
10.0 1948 Mortimer Brewster (gościnnie)
10.0 1948 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Prince filmy William Prince najlepsze filmy William Prince zdjęcia William Prince galeria William Prince biografia William Prince nominacje William Prince nagrody i wyróżnienia William Prince filmografia William Prince aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.