William Morgan Sheppard
Data urodzenia: 1932-08-24
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Robert Pryce (gościnnie)
0.0 2010 Robert Pryce (gościnnie)
0.0 2008 Robert Pryce (gościnnie)
8.0 2007 Robert Pryce (gościnnie)
8.3 2006 Ojciec Nicholas Galway (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 Robert Pryce (gościnnie)
8.5 2003 Robert Pryce (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Robert Pryce (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Robert Pryce (gościnnie)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Robert Pryce (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Robert Pryce (gościnnie)
7.6 2001 Robert Pryce (gościnnie)
6.2
Dzika rodzina Thornberrych
Wild Thornberrys, The
1998 Robert Pryce (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Robert Pryce (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Robert Pryce (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Robert Pryce (gościnnie)
7.8 1996 Robert Pryce (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Robert Pryce (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Robert Pryce (gościnnie)
7.6 1995 Robert Pryce (gościnnie)
7.0 1995 Robert Pryce (gościnnie)
8.1 1994 Robert Pryce (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Robert Pryce (gościnnie)
7.8 1993 Robert Pryce (gościnnie)
6.5
Sprzedawca śmierci
Needful Things
1993 Robert Pryce (gościnnie)
7.2
Motomyszy z Marsa
Biker Mice From Mars
1993 Robert Pryce (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Robert Pryce (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Robert Pryce (gościnnie)
6.8 1993 Robert Pryce (gościnnie)
6.0
Brudne pieniądze
There Goes the Neighborhood
1992 Robert Pryce (gościnnie)
7.3
Star Trek VI: Wojna o pokój
Star Trek VI: The Undiscovered Country
1991 Robert Pryce (gościnnie)
7.8
Dzikość serca
Wild at Heart
1990 Robert Pryce (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Robert Pryce (gościnnie)
6.3 1988 Robert Pryce (gościnnie)
8.6 1987 Robert Pryce (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Robert Pryce (gościnnie)
7.9 1986 Robert Pryce (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Robert Pryce (gościnnie)
0.0 1985 Robert Pryce (gościnnie)
7.5 1985 Robert Pryce (gościnnie)
10.0 1984 Robert Pryce (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Robert Pryce (gościnnie)
5.6
Twierdza
Keep, The
1983 Robert Pryce (gościnnie)
0.0 1981 Robert Pryce (gościnnie)
7.5 1981 Robert Pryce (gościnnie)
7.9
Człowiek słoń
Elephant Man, The
1980 Robert Pryce (gościnnie)
7.5
Szogun
Shogun
1980 Robert Pryce (gościnnie)
6.2 1980 Robert Pryce (gościnnie)
0.0 1979 Robert Pryce (gościnnie)
8.0 1979 Robert Pryce (gościnnie)
0.0 1977 Robert Pryce (gościnnie)
8.7 1977 Robert Pryce (gościnnie)
6.5 1972 Robert Pryce (gościnnie)
8.6 1962 Robert Pryce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Morgan Sheppard filmy William Morgan Sheppard najlepsze filmy William Morgan Sheppard zdjęcia William Morgan Sheppard galeria William Morgan Sheppard biografia William Morgan Sheppard nominacje William Morgan Sheppard nagrody i wyróżnienia William Morgan Sheppard filmografia William Morgan Sheppard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.