William Gregory Lee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Martin Boggs (gościnnie)
7.1
Hotel Dante
Dante's Cove
2005 Martin Boggs (gościnnie)
7.3 2004 Martin Boggs (gościnnie)
7.0 2003 Martin Boggs (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Martin Boggs (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Martin Boggs (gościnnie)
5.5 2000 Martin Boggs (gościnnie)
4.7 1998 Martin Boggs (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Martin Boggs (gościnnie)
0.0 1998 Martin Boggs (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Martin Boggs (gościnnie)
7.0 1995 Martin Boggs (gościnnie)
7.3 1990 Martin Boggs (gościnnie)
5.7 1989 Martin Boggs (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Martin Boggs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Gregory Lee filmy William Gregory Lee najlepsze filmy William Gregory Lee zdjęcia William Gregory Lee galeria William Gregory Lee biografia William Gregory Lee nominacje William Gregory Lee nagrody i wyróżnienia William Gregory Lee filmografia William Gregory Lee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.