William Cort
Data urodzenia: 1936-07-08
Miejsce urodzenia: 1993-09-23
Stan cywilny: El Paso, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1990 Współpracownik w banku
6.1
Komando FOKI
Navy Seals
1990 Elliott West
7.5 1990 Wujek Sid (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Wallace Thorvald (gościnnie)
6.8 1988 Dr Bonham (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pan Jeffries (gościnnie)
8.5 1986 Wielebny Bacon (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 (gościnnie)
6.4 1984 Porucznik Burke (gościnnie)
7.1 1984 Donald W. Brookman (gościnnie)
8.0 1983 Don Price (gościnnie)
10.0 1983 Pan Barnett (gościnnie)
7.0 1982 Grant Seavers (gościnnie)
8.2 1982 Dr Hubert Witt (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pan Beaumont (gościnnie)
5.8 1980 Trent (gościnnie)
8.2 1980 Mark Braverman (gościnnie)
8.5 1979 Agent Callas (gościnnie)
0.0 1977 Doktor Jerry Mackler
6.8 1977 Alan Bethune (gościnnie)
7.5 1977 Pan Sneef (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Oficer Knight (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Dr Mayo (gościnnie)
10.0 1973 Andy
7.3 1973 Pan Proctor (gościnnie)
6.5 1968 (gościnnie)
6.9 1968 Peter Barth (1968) (gościnnie)
7.0 1967 Tony
8.4 1965 (gościnnie)
0.0
Ukochane serce
Dear Heart
1964 Jerry
10.0 1964 Porucznik Mason / Kapitan Kelly / Porucznik O'Leary (gościnnie)
8.5 1962 Szeregowy Harmon (gościnnie)
0.0
Okno na główną ulicę
Window on Main Street
1961 Dick Aldrich
6.6 1960 Jimmy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Cort filmy William Cort najlepsze filmy William Cort zdjęcia William Cort galeria William Cort biografia William Cort nominacje William Cort nagrody i wyróżnienia William Cort filmografia William Cort aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.