William Charlton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mark (gościnnie)
8.0 2010 Mark (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Mark (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Kucharz (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Mark (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Mark (gościnnie)
7.5 2005 Mark (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Mark (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Mark (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Mark (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Mark (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Mark (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mark (gościnnie)
6.6
Pociąg z forsą
Money Train
1995 Mark (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Charlton filmy William Charlton najlepsze filmy William Charlton zdjęcia William Charlton galeria William Charlton biografia William Charlton nominacje William Charlton nagrody i wyróżnienia William Charlton filmografia William Charlton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.