William Charles Mitchell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Nauczyciel (gościnnie)
7.4 2011 Sędzia Crenshaw (gościnnie)
7.2 2011 Sędzia Crenshaw (gościnnie)
8.3 2011 Nauczyciel (gościnnie)
6.5
Skradzione życie
Stolen Lives
2009 Sędzia Crenshaw (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Sędzia Crenshaw (gościnnie)
6.1 2001 Sędzia Crenshaw (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sędzia Crenshaw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Charles Mitchell filmy William Charles Mitchell najlepsze filmy William Charles Mitchell zdjęcia William Charles Mitchell galeria William Charles Mitchell biografia William Charles Mitchell nominacje William Charles Mitchell nagrody i wyróżnienia William Charles Mitchell filmografia William Charles Mitchell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.