William Abadie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Roman (gościnnie)
5.8
Zgotuj im piekło, Malone
Give 'em Hell, Malone
2009 Roman (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Roman (gościnnie)
7.2
Kaszmirowa Mafia
Cashmere Mafia
2008 Roman (gościnnie)
7.1 2008 Olivier (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Roman (gościnnie)
7.8 2007 Guy Lafleur (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Roman (gościnnie)
7.3 2004 Michel Hetu (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Roman (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Tony (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Abadie filmy William Abadie najlepsze filmy William Abadie zdjęcia William Abadie galeria William Abadie biografia William Abadie nominacje William Abadie nagrody i wyróżnienia William Abadie filmografia William Abadie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.