Will Knightley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Gerry Graham
5.5 2003 Jeremy Pearson (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Arthur Browne (gościnnie)
5.5
Projekt
Project, The
2002 Alan Dunn
7.5
Młyn nad Flossą
Mill on the Floss, The
1997 Pan Glegg
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Andrew Turner / Max Fuller (gościnnie)
10.0
Żegnaj okrutny świecie
Goodbye Cruel World
1992 Cheevers
10.0 1985 Asystent jubilera
7.6 1984 John Church (gościnnie)
7.5 1982 Doktor Mortimer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Will Knightley filmy Will Knightley najlepsze filmy Will Knightley zdjęcia Will Knightley galeria Will Knightley biografia Will Knightley nominacje Will Knightley nagrody i wyróżnienia Will Knightley filmografia Will Knightley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.