Will Geer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1977 (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Franklyn Bootherstone (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Commodore Atwater (gościnnie)
7.0
Zamach na prezydenta
Executive Action
1973 Ferguson
10.0 1973 Paul Bartlett (gościnnie)
7.8 1972 Bear Claw Chris Lapp
7.5
Napoleon i Samanta
Napoleon and Samantha
1972 dziadek
6.8 1972 Sędzia Marcus (1973) (gościnnie)
10.0 1972 Pastor Jordan (gościnnie)
2.3 1972 Zebulon 'Zeb/Grandpa' Walton (1972-1978)
10.0 1971 (gościnnie)
10.0 1971 (gościnnie)
7.0 1970 Senator Homer Bryant Wydell (gościnnie)
10.0 1970 Major Larkin (gościnnie)
7.1 1969 (gościnnie)
8.0 1969 Ralph Turner (gościnnie)
6.5 1969 Oliver (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Jess Calhoun (gościnnie)
8.0 1969 Walt Peckinpah (gościnnie)
7.4 1968 Pop Chaney
6.4 1968 Profesor Harold Lochner (gościnnie)
7.7 1968 Doktor Edmund Hidemann
9.0 1967 Doktor Lee-Evans
6.6 1966 Doktor (gościnnie)
0.0 1965 Sheldon / Sędzia Lindemann(gościnnie)
8.6 1965 Wuj Harry (1968) (gościnnie)
7.8 1964 Adam (gościnnie)
8.8 1964 Prezydent George Washington (gościnnie)
7.4 1959 Calvin Butler (gościnnie)
7.4 1955 Ben C. Slocum (gościnnie)
9.0 1950 Harry Robinson (gościnnie)
10.0 1948 Sam Hobbs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Will Geer filmy Will Geer najlepsze filmy Will Geer zdjęcia Will Geer galeria Will Geer biografia Will Geer nominacje Will Geer nagrody i wyróżnienia Will Geer filmografia Will Geer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.