Wilfried Klaus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Horst Schickl
0.0 1995 Eugen Pröttel
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Haffner
0.0 1992 Dr Anton Tobler
0.0 1990 Peter Höllriegl (gościnnie)
7.0 1990
0.0 1988 Otto Baum (gościnnie)
0.0 1987
8.0 1985 Dyrektor szkoły Dr. Bucher / Günter Jaume (gościnnie)
0.0 1982
6.0 1982 Alf Gosslar
0.0 1982 Herr Schladerer (gościnnie)
5.0 1981 Herbert Schlichting (gościnnie)
7.0 1978 Horst Schickl
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1976 Ferdinand Schulke
0.0 1974 Dr Samson (gościnnie)
6.2 1974 Stolpe / Adwokat (gościnnie)
0.0 1967 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wilfried Klaus filmy Wilfried Klaus najlepsze filmy Wilfried Klaus zdjęcia Wilfried Klaus galeria Wilfried Klaus biografia Wilfried Klaus nominacje Wilfried Klaus nagrody i wyróżnienia Wilfried Klaus filmografia Wilfried Klaus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.