Wilbur Fitzgerald
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Bruce Bennett (gościnnie)
6.6
Jak urodzić i nie zwariować
What to Expect When You're Expecting
2012 Pływak w podeszłym wieku
0.0 2011 Bruce Bennett (gościnnie)
6.0
Opętani
Crazies, The
2010 Bruce Bennett (gościnnie)
5.4 2010 Bruce Bennett (gościnnie)
6.9 2009 Bruce Bennett (gościnnie)
10.0 2009 Bruce Bennett (gościnnie)
7.6 2007 Bruce Bennett (gościnnie)
8.3 2006 Bruce Bennett (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Bruce Bennett (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Bill (gościnnie)
6.4 1992 Bruce Bennett (gościnnie)
6.3 1986 Bruce Bennett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wilbur Fitzgerald filmy Wilbur Fitzgerald najlepsze filmy Wilbur Fitzgerald zdjęcia Wilbur Fitzgerald galeria Wilbur Fitzgerald biografia Wilbur Fitzgerald nominacje Wilbur Fitzgerald nagrody i wyróżnienia Wilbur Fitzgerald filmografia Wilbur Fitzgerald aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.