Wil Wheaton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 2008 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 2008 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 2007 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 (gościnnie) (on sam)
7.7 2006 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5 2006 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.7 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3
Gruszki na wierzbie
Pie in the Sky
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
Syreny
Sirens
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.8 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.5 1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2
Stań przy mnie
Stand by Me
1986 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wil Wheaton filmy Wil Wheaton najlepsze filmy Wil Wheaton zdjęcia Wil Wheaton galeria Wil Wheaton biografia Wil Wheaton nominacje Wil Wheaton nagrody i wyróżnienia Wil Wheaton filmografia Wil Wheaton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.