Wiktor Nanowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1987 Wielbiciel Nicoletty (niewymieniony w czołówce)
7.1 1986 Ojciec Marzeny
7.8 1982 Biskup Henryk Przeździecki, członek Tymczasowej Rady Stanu (niewymien
7.8
Dom
1980 Członek komisji lokalowej (gościnnie)
6.9 1980 Jerzy Radziwiłł, kasztelan wileński, hetman wielki litewski, ojciec Barbary
7.3 1979 Milchen, rządca w Poturzycach (gościnnie)
7.6 1977 Nadkomisarz Frankiewicz
7.5 1977 Bankier na zebraniu u księcia (gościnnie)
7.4 1977 Furman Klimecki (gościnnie)
6.7 1966 Trener rosyjskich bokserów
6.8 1964 Milicjant aresztujący prowadzących kasyno(gościnnie)
7.2 1964 Znajomy Rydza(niewymieniony w czołówce)
7.8 1962 Hans, Niemiec rozmawiający w kawiarni z Petersem
7.0 1957 Stańczak
5.1 1956 Sędzia śledczy
4.3 1953 Oficer radziecki(niewymieniony w czołówce)
5.2 1951 Towarzysz Bryła, sekretarz powiatowy partii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wiktor Nanowski filmy Wiktor Nanowski najlepsze filmy Wiktor Nanowski zdjęcia Wiktor Nanowski galeria Wiktor Nanowski biografia Wiktor Nanowski nominacje Wiktor Nanowski nagrody i wyróżnienia Wiktor Nanowski filmografia Wiktor Nanowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.