Wes Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Luke McDonald
0.0 2011 Luke McDonald
7.8 2011 Dr Judson Lyons (gościnnie)
3.5 2009 Luke McDonald
0.0 2009 Luke McDonald
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Luke McDonald
3.2 2005 Luke McDonald
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Luke McDonald
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Bailey (gościnnie)
7.3 2002 Brian Partney (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wes Brown filmy Wes Brown najlepsze filmy Wes Brown zdjęcia Wes Brown galeria Wes Brown biografia Wes Brown nominacje Wes Brown nagrody i wyróżnienia Wes Brown filmografia Wes Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.