Weronika Rosati
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Rojza
6.7 2012 Sanitariuszka "Pestka"
0.0 2012 Rojza
7.1 2012 Lidka
0.0 2011 Rojza
5.9
Spisek
Largo Winch (Tome 2)
2011 Rojza
0.0 2011 Rojza
7.9
W ciemności
In Darkness
2011 Rojza
4.3 2009 Rojza
8.1 2008 Rojza
7.1 2008 Rojza
8.2 2005 Dżemma
6.9 2004 Rojza
5.5 2003 Rojza
5.8 2003 Rojza
4.9
As
2002 Rojza
4.7 2001 Rojza
4.0 2000 Rojza

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Weronika Rosati filmy Weronika Rosati najlepsze filmy Weronika Rosati zdjęcia Weronika Rosati galeria Weronika Rosati biografia Weronika Rosati nominacje Weronika Rosati nagrody i wyróżnienia Weronika Rosati filmografia Weronika Rosati aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.