Weronika Książkiewicz
Data urodzenia: 1981-03-21
Miejsce urodzenia: Moskwa, ZSRR (obecnie Rosja)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2012 Barwinka (polski dubbing)
0.0 2011 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.8 2011 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
4.6 2011 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.8 2011 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.8 2011 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
4.3 2011 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.5 2010 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
2.3 2009 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.7 2008 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
7.2 2008 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
7.1 2008 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.3 2008 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
5.4 2007 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
2.0 2007 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
5.1 2007 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.9 2006 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.5 2006 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
5.2 2005 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
3.5 2005 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
8.2 2005 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
3.7 2004 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
2.8 2004 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
2.9 2004 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
6.9 2004 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)
8.1 2003 Ilona, kochanka Roberta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Weronika Książkiewicz filmy Weronika Książkiewicz najlepsze filmy Weronika Książkiewicz zdjęcia Weronika Książkiewicz galeria Weronika Książkiewicz biografia Weronika Książkiewicz nominacje Weronika Książkiewicz nagrody i wyróżnienia Weronika Książkiewicz filmografia Weronika Książkiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.