Weronika Asińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Magda Kessler
7.2 2010 Służąca Frosia
5.0 2010 Koleżanka Julii (gościnnie)
6.5 2010 Agnieszka Jabłońska (gościnnie)
6.7 2008 Kinga (gościnnie)
5.4 2007 Anka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Weronika Asińska filmy Weronika Asińska najlepsze filmy Weronika Asińska zdjęcia Weronika Asińska galeria Weronika Asińska biografia Weronika Asińska nominacje Weronika Asińska nagrody i wyróżnienia Weronika Asińska filmografia Weronika Asińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.