Werner Kreindl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1984 Kriele
0.0 1983
0.0 1983 Alfons Lehner
0.0 1982 Stadtstreicher
7.5 1978 Herr Helms
0.0 1978 Maximilian I
7.0 1978 Karl Göttmann
7.8 1977 Dr Koll (gościnnie)
6.2 1974 Oskar Holler / Albert Rudolf (gościnnie)
0.0 1972 Georg Maertz (gościnnie)
10.0 1969 Kurre / Sierich / Krüger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Werner Kreindl filmy Werner Kreindl najlepsze filmy Werner Kreindl zdjęcia Werner Kreindl galeria Werner Kreindl biografia Werner Kreindl nominacje Werner Kreindl nagrody i wyróżnienia Werner Kreindl filmografia Werner Kreindl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.