Werner Eichhorn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2001 Pan Singer (gościnnie)
7.0 1997 Willi Albrecht (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
10.0 1994 Leo (gościnnie)
2.0 1994 Franke (gościnnie)
0.0 1990 Gorski
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1983 Pan Achenburger
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1979 Tausendschoenchen

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Werner Eichhorn filmy Werner Eichhorn najlepsze filmy Werner Eichhorn zdjęcia Werner Eichhorn galeria Werner Eichhorn biografia Werner Eichhorn nominacje Werner Eichhorn nagrody i wyróżnienia Werner Eichhorn filmografia Werner Eichhorn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.