Werner Asam
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 (gościnnie)
7.0 1990 Lukas
0.0 1988
0.0 1986 Oszust
0.0 1984 Karl Kolb
0.0 1982 Pracownik mleczarni
5.0 1981 Hasler (gościnnie)
8.5 1980 Fritz
0.0 1979 Martin Hartinger
7.0 1978 Peter Zechlin (gościnnie)
0.0 1977 Tschonnie / Ritchie (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Robert Borsch / Russa / Gerhard Dommberg / Schönlechner / Starszy kelner Mayer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Werner Asam filmy Werner Asam najlepsze filmy Werner Asam zdjęcia Werner Asam galeria Werner Asam biografia Werner Asam nominacje Werner Asam nagrody i wyróżnienia Werner Asam filmografia Werner Asam aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.