Wensley Pithey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 George Johnson (gościnnie)
7.0
Ike
1979 Winston Churchill
0.0 1979 Dżentelmen
6.0
Edward i Pani Simpson
Edward & Mrs. Simpson
1978 Winston Churchill
8.0 1976 Pan Liversedge (gościnnie)
9.0 1975 Jeffrey Clymer
0.0 1972 Nicholas (gościnnie)
5.5
Oh! Co za urocza wojenka
Oh! What a Lovely War
1969 Arcyksiążę Franz Ferdinand(niewymieniony w czołówce)
0.0 1969 Supt. Eden (1969)
10.0 1968 Leonard Longbottom (gościnnie)
0.0 1967 Alderman Sankey / Stary Crowkey(gościnnie)
5.4
Sposób na kobiety
Knack, The
1965 Nauczyciel
7.0 1965 Ksiądz Clement / George Booth
7.6
Święty
Saint, The
1962 Inspektor Teal (gościnnie)
0.0 1959 Joe Smith (gościnnie)
6.1 1957 Pop
7.6 1955 Pan Read / Doktor Chebutikin / William Blore
4.7 1955 Paul Wigram (gościnnie)
5.5 1948 Pierwszy naczelnik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wensley Pithey filmy Wensley Pithey najlepsze filmy Wensley Pithey zdjęcia Wensley Pithey galeria Wensley Pithey biografia Wensley Pithey nominacje Wensley Pithey nagrody i wyróżnienia Wensley Pithey filmografia Wensley Pithey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.