Wendy Playfair
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Gwen Bowman (gościnnie)
6.0 2002 Gwen Bowman (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Gloria Mayberry / Hannah 'Bubba' Rosen (gościnnie)
9.0 1997 Gwen Bowman (gościnnie)
8.0
Powrót do Edenu
Return To Eden
1983 Gwen Bowman (gościnnie)
6.0 1981 Gwen Bowman (gościnnie)
8.0 1981 Gwen Bowman (gościnnie)
10.0 1977 Gwen Bowman (gościnnie)
0.0 1971 Gwen Bowman (gościnnie)
0.0 1967 Gwen Bowman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wendy Playfair filmy Wendy Playfair najlepsze filmy Wendy Playfair zdjęcia Wendy Playfair galeria Wendy Playfair biografia Wendy Playfair nominacje Wendy Playfair nagrody i wyróżnienia Wendy Playfair filmografia Wendy Playfair aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.