Wendy Makkena
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Cynthia Venegas (gościnnie)
7.8 2007 Dyrektor (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Jean Godfrey (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Fran Schulman (gościnnie)
7.0 2004 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
8.0 2001 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Doris Babinkian (2007) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
0.0 1998 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
6.5 1997 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.3
Obóz marzeń
Camp Nowhere
1994 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
2.5 1993 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
5.7 1993 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.6 1993 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
7.0 1992 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
4.5 1988 Doktor Julie Whitner (gościnnie)
5.6 1984 Doktor Julie Whitner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wendy Makkena filmy Wendy Makkena najlepsze filmy Wendy Makkena zdjęcia Wendy Makkena galeria Wendy Makkena biografia Wendy Makkena nominacje Wendy Makkena nagrody i wyróżnienia Wendy Makkena filmografia Wendy Makkena aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.