Wendel Meldrum
Data urodzenia: 1958-04-15
Miejsce urodzenia: Rzym, Włochy
Stan cywilny: mąż Mark Humphrey (rozwód), syn Luke Humphrey (ur. 12.06.1987)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2002 Dr Andrea Gibson (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Eleanor Vogel (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Ruth
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Ann Berman (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Veronica Cole (gościnnie)
0.0 1995 Dr James (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Renee Stuyvescent (gościnnie)
10.0 1994 Elisabeth Mercer (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Lean Brighton (gościnnie)
7.6 1993 Lucy Gullickson (gościnnie)
7.2 1992 Wendy Hill (gościnnie)
6.8 1991 Emily Daniels (gościnnie)
8.7 1990 Jaz Taylor (gościnnie)
7.4 1990 Leslie (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Panna White / Pani Heimer (gościnnie)
7.5 1984 Heather (gościnnie)
8.2 1982 Kathy Brady (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Susan (gościnnie)
7.0 1979 P.K.Kelly(1984-1985)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wendel Meldrum filmy Wendel Meldrum najlepsze filmy Wendel Meldrum zdjęcia Wendel Meldrum galeria Wendel Meldrum biografia Wendel Meldrum nominacje Wendel Meldrum nagrody i wyróżnienia Wendel Meldrum filmografia Wendel Meldrum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.