Wendee Lee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Alice
7.8 2008 Shizuka Hio (ang. głos)
7.8 2008 Shizuka Hio (ang. głos)
7.7 2008 Ururu Tsumugiya / Yoruichi Shihoin (ang. głos)
8.0 2007 Konata Izumi (głos)
7.7 2007 Yoruichi Shihouin (człowiek) (ang. głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Haruhi Suzumiya (ang. głos)
7.7 2006 Benin / Jinta Hanakari / Tomoya / Ururu Tsumugiya
6.5 2005 Dokuro-chan (ang. głos)
8.5 2005 Maya Natsume (ang. głos)
6.4 2005 Sola (głos)
8.4 2004 Blue Sophie / Margot Langer / Schemel (ang. głos)
7.6 2004 Maya Natsume (ang. głos)
7.4
Rushuna - Wystrzałowa wojowniczka
Grenadier: Hohoemi no senshi
2004 Rushuna Tendo (ang. głos)
7.9 2004 Kiva (głos)
8.1 2004 Makie Kohinata (ang. głos)
8.0 2004 Ururu Tsumugiya, Yoruichi Shihouin (ludzka forma) (ang. głos)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Marsoon/Kobieta (głos) (gościnnie)
8.5 2003 Mari (ang.) (głos)
7.9 2003 Ciel / Shiki (ang. głos)
7.3 2003 Natchan (głos) (ang. głos)
7.4 2003 Goei (ang. głos)
7.4 2003 Michi (ang. głos)
8.5 2003 Gyukumen Koushu (ang. głos)
9.0 2003 Chiaki Katase (ang. głos)
7.8 2002 Takako Shimizu / Studentka / Persocom / Automatyczna sekretarka (głos
8.3 2002 Kuramori (ang. głos)
8.2 2002 Miho Karasuma (ang.) (głos)
7.5 2002 Kazami Nacchan (ang. głos)
8.8 2002 Gyokuyou, Kourin (ang.) (głos)
7.9 2002 Kaolla Su (ang. głos)
7.5 2002 BlackRose (ang.) (głos)
7.2 2002 Automatyczna sekretarka / Tina Foster / Telefon w autobusie (ang. gło
8.2 2002 Nauczycielka Saori Shikijo (ang. głos)
7.0 2002 Antonia Bellucci / Janis (ang.) (głos)
7.9 2002 Kiriko Masaki (ang. głos)
6.0 2002 Yuriko Oozora (ang.) (głos)
8.4 2001 Buzam A. "B.C." Calessa (ang. głos)
7.0 2001 Kotoyo Tanokura / Maki (ang. głos)
7.5 2001 Mika (Królik) (ang. głos)
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Faye Valentine (ang. głos)
7.5 2000 Kaolla Su (ang. głos)
7.9 2000 Buzam A. "B.C." Calessa (ang. głos)
6.6 2000 Cyberlalka Sara (ang. głos)
10.0 2000 Ruriko Ikusawa (głos) (ang. głos)
5.5 2000 Miyuki (głos) (ang. głos)
7.9 2000 Charlotte Elbourne (głos) (ang. głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Anko Uehara / Azusa Fuyutsuki / Miyabi Aizawa / Pani Sakurai / Tadashi Sakurada / Egzaminowana / Mat
7.9
Menażeria Horrorów
Petto Shoppu Obu Horāzu
1999 Alice Hayward (ang. głos)
6.8 1999 Żona Sato (ang. głos)
8.0 1999 Chłopak, Chłopak A, Kukuru, Lia, Reporter (angielski dubing) (głos)
7.5 1998 Twilight Suzuka / Pirat Kei / Firecat (ang. głos)
6.7 1998 Yoko Asahina / Mała Yayoi (głos) (ang
8.4
El Hazard - Alternatywny Świat
El Hazard: Alternative World
1998 Młoda Gilda (ang. głos)
7.0 1998 Angela (głos)
8.2 1998 Rumi (głos) (ang. głos)
7.6 1997 Kiyone (ang. głos)
9.0 1997 Luchs (ang.) (głos)
8.0 1997 Euclid / Olympias (ang. głos)
8.2
3x3 oczy
Sazan aizu seima densetsu
1995 Don / Sanjhiyan (ang. głos)
8.0 1995 Dodatkowe głosy (głos)
7.4
Superświnka
Tonde Buurin
1994 Penny Round (ang.) (głos)
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Umi Ryuuzaki / Księżniczka Emeraude / Mira (ang. głos)
7.9 1994 Julie Blanshin / Stewardesa (ang. głos)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Kagero (głos)
8.3
Teknoman
Space Knight Tekkaman Blade
1992 Shara Carter (głos)
6.9 1992 Tia Note Yoko
7.6 1992 (ang.) (głos)
8.0 1988 Kei (głos) (ang. głos)
8.3
Wojownicy Maris
Akai kôdan Zillion
1987 Amy (ang.) (głos)
8.6 1987 Bruna (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Lena / Bulma (ang. głos)
7.6 1985 Vanessa Leeds
7.5 1985 Yuri (gościnnie)
5.0 1985 Iczer-One (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wendee Lee filmy Wendee Lee najlepsze filmy Wendee Lee zdjęcia Wendee Lee galeria Wendee Lee biografia Wendee Lee nominacje Wendee Lee nagrody i wyróżnienia Wendee Lee filmografia Wendee Lee aktor Wendee Lee reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.