Welker White
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2011 Rebecca (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Rebecca (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Rebecca (gościnnie)
5.4 1994 Rebecca (gościnnie)
2.5 1993 Rebecca (gościnnie)
7.6 1993 Rebecca (gościnnie)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Rebecca (gościnnie)
6.2
Szok dla systemu
Shock to the System, A
1990 Rebecca (gościnnie)
7.8 1989 Rebecca (gościnnie)
6.6
Świeże konie
Fresh Horses
1988 Rebecca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Welker White filmy Welker White najlepsze filmy Welker White zdjęcia Welker White galeria Welker White biografia Welker White nominacje Welker White nagrody i wyróżnienia Welker White filmografia Welker White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.