Wayne Wilderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Bill Adams (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Bill Adams (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Bill Adams (gościnnie)
5.0 2006 Bill Adams (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ralph Berti (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Bill Adams (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Bill Adams (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Bill Adams (gościnnie)
9.5 2003 Bill Adams (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Roger (gościnnie)
7.3 2002 Dr. Stern (gościnnie)
8.1 2001 Bill Adams (gościnnie)
7.3 2001 Bill Adams (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Bill Adams (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Edwin (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Bill Adams (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Bill Adams (gościnnie)
10.0 1996 Bill Adams (gościnnie)
6.9 1996 Bill Adams (gościnnie)
5.3 1996 Bill Adams (gościnnie)
8.0 1995 Bill Adams (gościnnie)
8.1 1995 Bill Adams (gościnnie)
7.0 1995 Bill Adams (gościnnie)
7.8 1994 Bill Adams (gościnnie)
7.6 1994 Bill Adams (gościnnie)
6.8 1993 Bill Adams (gościnnie)
6.7 1992 Bill Adams (gościnnie)
7.4 1990 Bill Adams (gościnnie)
0.0

0 Bill Adams (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wayne Wilderson filmy Wayne Wilderson najlepsze filmy Wayne Wilderson zdjęcia Wayne Wilderson galeria Wayne Wilderson biografia Wayne Wilderson nominacje Wayne Wilderson nagrody i wyróżnienia Wayne Wilderson filmografia Wayne Wilderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.