Wayne Pére
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Max (gościnnie)
4.5
Żądze i pieniądze
Lay the Favorite
2012 Scott
6.3
Bóg zemsty
Seeking Justice
2011 Max (gościnnie)
8.1 2007 Max (gościnnie)
7.6
Ryzykanci
Eyes
2005 Max (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Max (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Doktor Hayes (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Max (gościnnie)
7.9 2003 Max (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Max (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Max (gościnnie)
8.0
Magiczny amulet
Dead Last
2001 Max (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Artysta (gościnnie)
4.7 1998 Max (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Max (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Max (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Max (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Randy (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Max (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Max (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Max (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Max (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Max (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Max (gościnnie)
0.0 1995 Max (gościnnie)
7.6 1995 Max (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Max (gościnnie)
8.6 1993 Max (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Max (gościnnie)
7.6 1993 Max (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Max (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Max (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Max (gościnnie)
7.6 1989 Max (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Max (gościnnie)
0.0

0 Max (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wayne Pére filmy Wayne Pére najlepsze filmy Wayne Pére zdjęcia Wayne Pére galeria Wayne Pére biografia Wayne Pére nominacje Wayne Pére nagrody i wyróżnienia Wayne Pére filmografia Wayne Pére aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.