Wayne Duvall
Data urodzenia: 1958-05-29
Miejsce urodzenia: Silver Spring, Maryland, USA
Stan cywilny: żona Denise Guillet (od 2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Senator Bluff Wade
6.5
Furia
Edge of Darkness
2010 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
6.4
13
2010 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
0.0 2010 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Gubernator Edward I. Edwards (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Detektyw Harcourt (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Myrick (gościnnie)
7.3 2004 John Grimes (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
8.0 2001 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
10.0 2000 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
6.2
Powódź
Hard Rain
1998 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.0 1995 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
6.8
W sieci
Disclosure
1994 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.8
Upadek
Falling Down
1993 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
0.0 1993 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.6 1993 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.2 1992 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
6.3 1986 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
5.7 1986 Agent Jerry Lamana (gościnnie)
7.5 1985 Agent Jerry Lamana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wayne Duvall filmy Wayne Duvall najlepsze filmy Wayne Duvall zdjęcia Wayne Duvall galeria Wayne Duvall biografia Wayne Duvall nominacje Wayne Duvall nagrody i wyróżnienia Wayne Duvall filmografia Wayne Duvall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.