Wayne Dehart
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Włóczega
0.0 2010 Włóczęga (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Włóczęga (gościnnie)
0.0 1999 Włóczęga (gościnnie)
7.2
Pod niebem Henrietty
Stars Fell on Henrietta, The
1995 Włóczęga (gościnnie)
7.2
Pod niebem Henrietty
Stars Fell on Henrietta, The
1995 Włóczęga (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Włóczęga (gościnnie)
7.0
Północ - Południe III
Heaven & Hell: North & South, Book III
1994 Włóczęga (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Włóczęga (gościnnie)
7.1
Mroczny anioł
Dark Angel
1990 Włóczęga (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wayne Dehart filmy Wayne Dehart najlepsze filmy Wayne Dehart zdjęcia Wayne Dehart galeria Wayne Dehart biografia Wayne Dehart nominacje Wayne Dehart nagrody i wyróżnienia Wayne Dehart filmografia Wayne Dehart aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.