Wass Stevens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Łowca (gościnnie)
4.9 2011 Łowca (gościnnie)
5.0 2010 Łowca (gościnnie)
7.2
Gliniarze z Brooklynu
Brooklyn's Finest
2009 Łowca (gościnnie)
7.2 2009 Łowca (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Łowca (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Łowca (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Łowca (gościnnie)
8.0 1997 Łowca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wass Stevens filmy Wass Stevens najlepsze filmy Wass Stevens zdjęcia Wass Stevens galeria Wass Stevens biografia Wass Stevens nominacje Wass Stevens nagrody i wyróżnienia Wass Stevens filmografia Wass Stevens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.