Warren Clarke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.1

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pan Bott
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Molloy
6.8
Wilcze prawo: 1983
Red Riding: In the Year of Our Lord 1983
2009 Bill Molloy
7.0
Niewidzialni
Invisibles, The
2008 Syd Woolsey
6.8 2007 Roger Temple (gościnnie)
8.4
Samotnia
Bleak House
2005
6.9
Dwa w jednym
Blow Dry
2001 Tony
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Brian Addis (2000-2003)
7.0
Szacowna profesja
Respectable Trade, A
1998 Josiah Cole
0.0 1997 Roland Pierce
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Samuel Plested (gościnnie)
0.0 1994 Max Kelvin
0.0 1994 Bamber
10.0 1993 Kenny Dawes
0.0 1993 Toby (głos) (1993)
9.0 1992 Winston
0.0 1991 Larry
8.0 1991 Albert
5.8 1989 Kapitan Lee
0.0 1989 Vic Wilcox
0.0 1989 Jack Finch (gościnnie)
0.0 1988 Iken z Morli (gościnnie)
5.4 1987 Angielski Przemytnik broni
8.1
Czarna Żmija 3
Blackadder the Third
1987 Josiah Hardwood (gościnnie)
0.0 1987 Pułkownika Werner Krieger
7.9 1986 Brian Nunn (gościnnie)
10.0 1985 Alan Sefton / Edgar Garrett / Hannes
10.0 1985 Alan Sefton / Edgar Garrett / Hannes
6.7 1984 Max Hoffer
7.6
Ściśle tajne
Top Secret!
1984 Pułkownik Von Horst
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 'Sophie' Dixon
0.0 1983 Hallam Place
6.2 1982 Pavel Upenskoy
7.2 1982 Nigel (gościnnie)
6.6
Z dalekiego kraju
From a Far Country
1981 Władek
7.5 1981 Plinius (Buntownik)
7.4 1981 Henry Hoffman / Philip Bernard (gościnnie)
6.2 1980 Ben Faraday (gościnnie)
8.2
Druciarz, krawiec, żołnierz, szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
1979 Alwyn
0.0 1979 (gościnnie)
7.2 1979 Bob (gościnnie)
8.0 1979 Ashmole (gościnnie)
8.0
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1976 Bradley Headstone
0.0 1974 Stanley Crabtree (gościnnie)
9.0 1974 Winston Churchill
6.5 1972 (gościnnie)
6.5 1971 Josiah Beaumont
7.6 1970 Alfred (gościnnie)
0.0 1966 Detektyw Sierżant Stirling (1973)
8.6 1962 Robbie (1978) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Rodney Trump (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Warren Clarke filmy Warren Clarke najlepsze filmy Warren Clarke zdjęcia Warren Clarke galeria Warren Clarke biografia Warren Clarke nominacje Warren Clarke nagrody i wyróżnienia Warren Clarke filmografia Warren Clarke aktor Warren Clarke reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.