Warren Burton
Data urodzenia: 1944-10-23
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Roger - gość (gościnnie)
7.5 2002 Roger - gość (gościnnie)
7.2 1994 Roger - gość (gościnnie)
7.8 1993 Roger - gość (gościnnie)
6.7
Trujący bluszcz
Poison Ivy
1992 Roger - gość (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Roger - gość (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Roger - gość (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Roger - gość (gościnnie)
6.6 1979 Roger - gość (gościnnie)
7.0 1979 Roger - gość (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Warren Burton filmy Warren Burton najlepsze filmy Warren Burton zdjęcia Warren Burton galeria Warren Burton biografia Warren Burton nominacje Warren Burton nagrody i wyróżnienia Warren Burton filmografia Warren Burton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.