Wanda Sykes
Data urodzenia: 1964-03-07
Miejsce urodzenia: Portsmouth, Wirginia, USA
Stan cywilny: 1. David Hall (1991 - 1998, rozwód); 2. Alex (od 25.10.2008), bliźniaki: syn Lucas Claude i córka Olivia Lou (ur. 27.04.2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Granny (głos)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Granny (głos)
0.0 2004 Granny (głos)
7.0 2003 Granny (głos)
10.0 2003 Granny (głos)
7.2 2002 Granny (głos)
0.0 2001 Granny (głos)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Granny (głos)
8.7 1997 Granny (głos)
6.3 1995 Granny (głos)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Granny (głos)
8.3 1992 Granny (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wanda Sykes filmy Wanda Sykes najlepsze filmy Wanda Sykes zdjęcia Wanda Sykes galeria Wanda Sykes biografia Wanda Sykes nominacje Wanda Sykes nagrody i wyróżnienia Wanda Sykes filmografia Wanda Sykes aktor Wanda Sykes scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.