Wanda Elbińska-Robaczewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1997 Kobieta z okopu (niewymieniony w czołówce)
6.7 1996 (gościnnie)
7.4 1980
7.6 1979 (gościnnie)
6.5 1964

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wanda Elbińska-Robaczewska filmy Wanda Elbińska-Robaczewska najlepsze filmy Wanda Elbińska-Robaczewska zdjęcia Wanda Elbińska-Robaczewska galeria Wanda Elbińska-Robaczewska biografia Wanda Elbińska-Robaczewska nominacje Wanda Elbińska-Robaczewska nagrody i wyróżnienia Wanda Elbińska-Robaczewska filmografia Wanda Elbińska-Robaczewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.