Walter Olkewicz
Data urodzenia: 1948-05-14
Miejsce urodzenia: Bayonne, New Jersey, USA
Stan cywilny: żona; syn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2002 Jacques Renault (gościnnie)
6.7 1999 Jacques Renault (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Jacques Renault (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Jacques Renault (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Jacques Renault (gościnnie)
7.7 1995 Jacques Renault (gościnnie)
8.0 1995 Jacques Renault (gościnnie)
7.4
Klient
Client, The
1994 Jacques Renault (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Jacques Renault (gościnnie)
7.8 1992 Jacques Renault (gościnnie)
8.7 1991 Jacques Renault (gościnnie)
8.4 1990 Jacques Renault (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Jacques Renault (gościnnie)
7.0 1990 Jacques Renault (gościnnie)
7.4 1990 Jacques Renault (gościnnie)
8.4 1990 Jacques Renault (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Skrzypek (gościnnie)
0.0 1987 Jacques Renault (gościnnie)
7.8 1987 Jacques Renault (gościnnie)
7.8 1987 Jacques Renault (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Jacques Renault (gościnnie)
6.3 1986 Jacques Renault (gościnnie)
5.7 1986 Jacques Renault (gościnnie)
9.8 1985 Jacques Renault (gościnnie)
9.0 1985 Jacques Renault (gościnnie)
5.7
227
1985 Jacques Renault (gościnnie)
7.5 1985 Jacques Renault (gościnnie)
3.8 1984 Jacques Renault (gościnnie)
10.0 1984 Jacques Renault (gościnnie)
9.0 1984 Jacques Renault (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Jacques Renault (gościnnie)
7.3 1984 Jacques Renault (gościnnie)
7.1 1984 Jacques Renault (gościnnie)
10.0 1983 Jacques Renault (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Jacques Renault (gościnnie)
8.6 1982 Jacques Renault (gościnnie)
8.2 1982 Jacques Renault (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Jacques Renault (gościnnie)
7.2 1979 Jacques Renault (gościnnie)
6.2 1979 Jacques Renault (gościnnie)
7.4 1978 Jacques Renault (gościnnie)
5.5 1977 Jacques Renault (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Jacques Renault (gościnnie)
7.8 1976 Jacques Renault (gościnnie)
7.0 1975 Jacques Renault (gościnnie)
6.8 1974 Jacques Renault (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Walter Olkewicz filmy Walter Olkewicz najlepsze filmy Walter Olkewicz zdjęcia Walter Olkewicz galeria Walter Olkewicz biografia Walter Olkewicz nominacje Walter Olkewicz nagrody i wyróżnienia Walter Olkewicz filmografia Walter Olkewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.