Walter Buschhoff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 (gościnnie)
0.0 1994 Pan Breitsameter (gościnnie)
7.0 1990 Bellmann
0.0 1989 Vinzenz Bieler
0.0 1988 Knut Schulze (gościnnie)
6.0
Rodzina Guldenbergów
Erbe der Guldenburgs, Das
1987 Herr Pfeiffer (1990)
8.0
Piotr Wielki
Peter the Great
1986 Silvestre Mons
0.0 1982 Pan Azam
5.0 1981 Johannes Straub (gościnnie)
0.0 1980 Wielki Książę
7.7 1979 Gosset (segment "Wanda")
7.0 1978 Christian Mehring (gościnnie)
0.0 1975
10.0 1969 Pan Denger (gościnnie)
6.8
Karuzela miłości
Liebeskarussell, Das
1965 doktor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Walter Buschhoff filmy Walter Buschhoff najlepsze filmy Walter Buschhoff zdjęcia Walter Buschhoff galeria Walter Buschhoff biografia Walter Buschhoff nominacje Walter Buschhoff nagrody i wyróżnienia Walter Buschhoff filmografia Walter Buschhoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.