Walmor Chagas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2008 Doktor Salvatore
8.0 2007 Dr. Sócrates
0.0 2006 Canabrava
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Juiz
0.0 2005 Dr Lovelace
10.0 2000 Jorge Maia
0.0 1996 Guilherme Amarante Paes
0.0 1993 Afrânio Guerra
0.0 1993 Edgar
0.0 1988 Ojciec Olavo
0.0 1986 Aristides Vilhena
0.0 1984 Oliva
0.0 1983 Horácio Ragner
5.0 1982 Frederico Scorza
0.0 1981 Alex
0.0 1980 Alberto Karamy
0.0 1977 Fábio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Walmor Chagas filmy Walmor Chagas najlepsze filmy Walmor Chagas zdjęcia Walmor Chagas galeria Walmor Chagas biografia Walmor Chagas nominacje Walmor Chagas nagrody i wyróżnienia Walmor Chagas filmografia Walmor Chagas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.