Wallace Langham
Data urodzenia: 1965-03-11
Miejsce urodzenia: Fort Worth, Teksas, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1/ Laura Langham (1986 - 1998, rozwód), 2 dzieci: Alex (ur. 1989) i Chloe (ur. 1991); 2/ Karey Richard (od 03.11.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.6
Sekrety Weroniki (1997)
Veronica's Closet

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Warren
7.0 2012 Saul Bass
7.1 2012 Saul Bass
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Willie (gościnnie)
0.0 2010 Willie (gościnnie)
7.4 2009 Willie (gościnnie)
5.0 2005 Willie (gościnnie)
7.5 2005 Willie (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Willie (gościnnie)
7.9 2003 Willie (gościnnie)
7.5 2002 Steve DeWitt (gościnnie)
8.0 2002 Willie (gościnnie)
8.7 2002 Willie (gościnnie)
7.5 2001 Willie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 David Hodges (2003-)
6.0 1999 Willie (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Willie (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Willie (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Willie (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Willie (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Willie (gościnnie)
7.6 1995 Willie (gościnnie)
7.5 1992 Willie (gościnnie)
0.0 1990 Willie (gościnnie)
7.2 1988 Willie (gościnnie)
8.0 1987 Willie (gościnnie)
10.0 1986 Willie (gościnnie)
9.0 1986 Willie (gościnnie)
6.3 1986 Willie (gościnnie)
6.2
Dziewczyna z komputera
Weird Science
1985 Willie (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Willie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wallace Langham filmy Wallace Langham najlepsze filmy Wallace Langham zdjęcia Wallace Langham galeria Wallace Langham biografia Wallace Langham nominacje Wallace Langham nagrody i wyróżnienia Wallace Langham filmografia Wallace Langham aktor Wallace Langham reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.