Waleed Zuaiter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Afsal Hamid (gościnnie)
6.5
Weronika postanawia umrzeć
Veronika Decides to Die
2009 Danny Marwat (gościnnie)
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Danny Marwat (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Rafid, zastępca ambasadora (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Danny Marwat (gościnnie)
7.5
Dom Saddama
House of Saddam
2008 Danny Marwat (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Danny Marwat (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Danny Marwat (gościnnie)
0.0 2004 Danny Marwat (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Danny Marwat (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Waleed Zuaiter filmy Waleed Zuaiter najlepsze filmy Waleed Zuaiter zdjęcia Waleed Zuaiter galeria Waleed Zuaiter biografia Waleed Zuaiter nominacje Waleed Zuaiter nagrody i wyróżnienia Waleed Zuaiter filmografia Waleed Zuaiter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.