Wacław Mikłaszewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Mężczyzna bijący Annę
4.3 2009 Paweł Misiak, asystent Kotowskiego (gościnnie)
4.8 2009 Młodzieniec z rozpłatanym brzuchem
6.7 2008 Filip, asystent Pschemka (gościnnie)
3.9 2008 Sebastian (gościnnie)
7.1 2008 "Goryl" na balu sylwestrowym (gościnnie)
6.5 2007 Sanitariusz (gościnnie)
5.8 2007 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wacław Mikłaszewski filmy Wacław Mikłaszewski najlepsze filmy Wacław Mikłaszewski zdjęcia Wacław Mikłaszewski galeria Wacław Mikłaszewski biografia Wacław Mikłaszewski nominacje Wacław Mikłaszewski nagrody i wyróżnienia Wacław Mikłaszewski filmografia Wacław Mikłaszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.