Vladimir Rajcic
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2009 Lekarz (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Lekarz (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Bart (gościnnie)
8.1 2004 Lekarz (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Jack (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lekarz (gościnnie)
7.3 2002 Agent (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lekarz (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Lekarz (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Lekarz (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Lekarz (gościnnie)
0.0

0 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vladimir Rajcic filmy Vladimir Rajcic najlepsze filmy Vladimir Rajcic zdjęcia Vladimir Rajcic galeria Vladimir Rajcic biografia Vladimir Rajcic nominacje Vladimir Rajcic nagrody i wyróżnienia Vladimir Rajcic filmografia Vladimir Rajcic aktor Vladimir Rajcic scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.