Vivian Wu
Data urodzenia: 1966-01-05
Miejsce urodzenia: Szanghaj, Chiny
Stan cywilny: mąż Oscar L. Costo (od 30.12.1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Meili
7.2
Danie dnia
Dinner Rush
2000 Nicole
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Zabójczyni (gościnnie)
9.0 1999 Japonka
7.4
Pillow Book
Pillow Book, The
1996 Nagiko
7.0 1995 Angelique Sonsiri (gościnnie)
7.9 1993 Pani Lien
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Song Wo (gościnnie)
5.8 1992 Nike Kie (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Jeri Drumbeater (gościnnie)
7.0
Ostatni cesarz
Last Emperor, The
1987 Wen Hsiu
5.7 1986 Chu Hua (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 April Dunbar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vivian Wu filmy Vivian Wu najlepsze filmy Vivian Wu zdjęcia Vivian Wu galeria Vivian Wu biografia Vivian Wu nominacje Vivian Wu nagrody i wyróżnienia Vivian Wu filmografia Vivian Wu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.