Vivian Bonnell
Data urodzenia: 1924-05-23
Miejsce urodzenia: 2003-11-18
Stan cywilny: Antigua, Brytyjskie Indie Zachodnie (obecnie Antigua)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1996 Żałobnik (gościnnie)
7.6 1990 Żałobnik (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Żałobnik (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Żałobnik (gościnnie)
7.5 1985 Żałobnik (gościnnie)
7.6 1984 Żałobnik (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Żałobnik (gościnnie)
7.1 1982 Żałobnik (gościnnie)
7.4 1975 Żałobnik (gościnnie)
8.8 1972 Żałobnik (gościnnie)
4.6 1970 Żałobnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vivian Bonnell filmy Vivian Bonnell najlepsze filmy Vivian Bonnell zdjęcia Vivian Bonnell galeria Vivian Bonnell biografia Vivian Bonnell nominacje Vivian Bonnell nagrody i wyróżnienia Vivian Bonnell filmografia Vivian Bonnell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.