Virginia Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Pani Bergdoll (gościnnie)
8.3 2011 Pani Bergdoll (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Jan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jan (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Jan (gościnnie)
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Jan (gościnnie)
7.9 1990 Jan (gościnnie)
6.2
Zastrzyk energii
Boost, The
1988 Jan (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Jan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Virginia Morris filmy Virginia Morris najlepsze filmy Virginia Morris zdjęcia Virginia Morris galeria Virginia Morris biografia Virginia Morris nominacje Virginia Morris nagrody i wyróżnienia Virginia Morris filmografia Virginia Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.